Project Description

Stuart Delivery

Background

Stuart needed to grow, so they acquired a new floor at the same building, they are already located. We found a plant full of partitions to be kept inside the new structure with many small offices and with no much light available.

  • Client: Stuart Delivery

  • Area: 300m2

  • Location: Barcelona

  • Date: June 2019

Our Solution

With a pre-existing wooden color partition and fully compartmentalized space, Stuart asked us to rethink the space to match open working areas with as many meeting rooms as possible, a large office, an area to play and also multipurpose rooms. With a bold choice of colors, we managed to give it a fresh, renewed and fully functional feel for up to 40 people. Stuart, express, is an economic and flexible shipping company for your business.

Let’s talk

Contact