Project Description

Neural Labs

Background

We found a floor completely compartmentalized floor with many closed offices and narrow corners. We needed to create an open space for 28 working places, a meeting room and dining space by drawing around the layout of the pillars which conditioned us.

  • Client: Neural Labs

  • Area: 194m2

  • Location: Cerdanyola del Vallés – Barcelona

  • Date: March 2018

Our Solution

We open the spaces by removing all the walls, separating them but without hiding them. We delimit the different areas without blocking the visibility of the whole, using light metal structures as a separating screen and support. We integrate the circular pillars in the design of the interior space, giving personality to the whole. The choice of furniture has been the key in defining the workspaces at Neural Labs where they offer solutions for traffic safety and mobility based on video analytics.

Let’s talk

Contact