Project Description

Gasol Foundation

Background

An open space with a complex geometry in the shape of a horseshoe. Adaptation of space for multipurpose use.

  • Client: Gasol Foundation

  • Area: 300m2

  • Location: Sant Boi de Llobregat – Barcelona

  • Date: August 2017

Our Solution

Again by the hand of the architect Ramon Canals, we set out to adapt this office space and multipurpose use for Gasol Fundation and its fight against childhood obesity. We created spaces for children’s workshops, a Showcooking, open, collaborative and brainstorming workspaces, combined with closed offices, a meeting room and telephone booths, the best place to keep video conferences in total privacy.

Since 2014, Gasol Foundation has been implementing initiatives in Spain to help reduce the rates of Childhood Obesity and change the health habits of children and their families. From Inadhoc we have carried out the project of offices, refurbishment, construction management, execution and furniture supply.

Let’s talk

Contact