Project Description

CINC VIP Zone

Background

Without changing the use of the spaces that we had (meeting rooms and relaxation area). We were challenged to update it, in its entirety to give it a more modern, elegant and according to the type of customer for whom it is intended. We also had to modernize an existing piece of furniture and integrate it into our design.

  • Client: VIP – Building CINC

  • Area: 237m2

  • Location: Barcelona ciudad

  • Date: January 2018

Our Solution

Based on the premise of significantly improving the acoustic behavior of the glass partitions, we develope a design in which the partitions gains a significant weight by casting it into black. Everything revolves around the existing furniture, which is painted in gray to reduce its intensity and is complemented by a table designed and made to be used as a meeting place and to relax. The counterpoint is achieved with a textile-imitated PVC pavement that adds warmth and modular sofas that give to the whole, a color touch. Our client CINC, a business center, coworking and business consulting in Barcelona 22 @.

Let’s talk

Contact