Project Description

Unió Catalana d’Hospitals UCH

Antecedents

Un local en planta baixa en un edifici de l’Eixample de Barcelona, ​​pràcticament diàfan i amb una tarima de fusta natural a conservar durant tota l’execució.

  • Client: Unió Catalana d’Hospitals

  • Superfície: 900m2

  • Ubicació: Barcelona

  • Data: Juny 2016

La nostra solució

Aquest projecte, dissenyat per l’arquitecte Ramon Canals, va representar un veritable repte en tots els aspectes. Aquesta reforma integral haver de conviure amb un paviment de fusta natural delicadíssim. Es van integrar elements existents com els alts sostres amb revoltons, els pilars i bigues metàl·liques, instal·lacions de climatització i electricitat o elements recuperats als quals se’ls va donar una nova vida. Un programa de despatxos, àrees diàfanes de treball i sales de reunions polivalents amb usos tan diversos com juntes d’accionistes o tallers dinàmics.

 

Tot això executat en un temps rècord en ple període estival.

Parlem?

Contactar