Project Description

Office Edifici Cinc

Antecedents

Un mòdul complet de l’edifici que es trobava sense ús, havia de combinar dos espais, un treball per a 20 persones i un espai de menjador i descans per tot l’edifici.

  • Client: Cinc

  • Superfície: 250m2

  • Ubicació: Barcelona

  • Data: Juny 2017

La nostra solució

Un espai completament diàfan i sense condicionar, havia de convertir-se en un espai amb múltiples usos simultanis: una alta ocupació a l’hora del migdia a la zona de menjador per donar servei a tots els usuaris de l’edifici amb microones i aigüeres, un espai de relax amb butaques per llegir el diari, revisar les correus mentre càrregues el portàtil i esmorzes, una zona de vending per prendre un cafè ràpid amb un company … per al nostre client Cinc, centre de negoci, coworking i assessoria per a empreses a Barcelona 22 @. Adaptat perquè en un moment donat es pogués convertir en una zona de càtering o fins i tot una gran sala de conferències, a més de reservar una zona com a àrea de treball permanent per a 20 persones.

Parlem?

Contactar