Project Description

Fundació Gasol

Antecedents

Un espai diàfan amb una geometria complexa en forma de ferradura. Adequació d’espai per a ús polivalent.

  • Client: Fundació Gasol

  • Superfície: 300m2

  • Ubicació: Sant Boi de Llobregat – Barcelona

  • Data: Agost 2017

La nostra solució

De nou de la mà de l’arquitecte Ramon Canals, ens vam embarcar en l’adequació d’aquest espai d’oficina i ús polivalent per a Gasol Fundation i la seva lluita contra l’obesitat infantil. Creem espais per a tallers de nens, un Showcooking, espais de treball oberts, col·laboratius i de brainstorming, combinats amb despatxos tancats, una sala de reunions i cabines telefòniques on mantenir una videoconferència en total privacitat.

Des 2014, Gasol Foundation porta a terme a Espanya iniciatives per tal de contribuir a reduir els índexs d’Obesitat Infantil i modificar els hàbits de salut dels nens i les seves famílies. Des de Inadhoc hem realitzat el projecte de les oficines, reforma, direcció d’obra, execució i mobiliari.

Parlem?

Contactar