Project Description

Cinc Zona VIP

Antecedents

Sense canviar l’ús dels espais que disposàvem (sales de reunions i zona de relax) ens van plantejar el repte d’actualitzar-lo en la seva totalitat per donar-li un aspecte més modern, elegant i d’acord amb el tipus de client per al qual va dirigit. Havíem a més modernitzar un moble existent i integrar-los en el nostre disseny.

  • Client: Àrea VIP – Edifici CINC

  • Superfície: 237m2

  • Ubicació: Barcelona

  • Data: Gener 2018

La nostra solució

Partint de la premissa de millorar notablement el comportament acústic de les divisions de vidre, desenvolupem un disseny en la qual la mampara guanya un pes molt important lacant-la en negre. Tot gira al voltant del moble existent que es laca en tons grisos per rebaixar la seva intensitat i es complementa amb una taula dissenyada i feta a mesura que servirà de punt de trobada per als usuaris de l’espai de relax. El contrapunt s’aconsegueix amb un paviment en PVC d’imitació tèxtil que aporta calidesa i uns sofàs modulars que li aporten l’únic toc de color de tot el conjunt. Client Cinc, centre de negoci, coworking i assessoria per a empreses a Barcelona 22 @.

Parlem?

Contactar