Project Description

Auren

Antecedents

Un espai de treball que es trobava amb disseny i composició d’origen i necessitava un redisseny amb adaptació a les noves necessitats i estructura de l’empresa. Havíem de remodelar la distribució, implementar noves instal·lacions i modernitzar el mobiliari, aplicant els nous conceptes de l’oficina actual.

  • Client: Auren

  • Superfície: 300m2

  • Ubicació: Barcelona ciutat

  • Data: Agost 2019

La nostra solució

De la mà de l’arquitecte Xavier Bonet, vam realitzar les obres en un àtic de Barcelona per al nostre client, Auren. Empresa de serveis professionals d’auditoria, consultoria, assessorament legal i corporate. Un projecte claus en mà que s’inicia fent caure de forma integral l’oficina antiga, donant a pas un espai totalment nou i condicionat, un espai diàfan i col·laboratiu.

Portem a terme tota la gestió d’obra amb enderrocs, instal·lació elèctrica i dades, envans, mampares, paviment, sostre acústic, lluminàries, parets i remodelació de lavabos. Instal·lem tot el mobiliari d’oficina funcional i estratègic.

En aquesta reforma integral, vam haver de conviure amb el client en una altra planta. Creem una estratègia per no molestar el client, gestionant el pas de baixada de runes i pujades de material i aixecant un envà que evités la propagació de la pols i el soroll, podent així treballar en paral·lel. Teníem data límit per alliberar el local antic i fer el trasllat a el nou espai. Lliurament final claus en mà el nostre client Auren.

Parlem?

Contactar